L’Espai Fil Roig torna a obrir les seves portes

L’Espai Fil Roig torna a obrir les seves portes a partir del 14 de setembre

El passat 15 de juny, l’Espai Fil Roig obria les seves portes després de 3 mesos. Ara, després de les vacances d’estiu, l’espai obrirà de nou de forma regular.

Tot i que l’evolució epidemiològica de la pandèmia no permet reprendre l’activitat habitual de l’Espai, es desenvoluparà un programa d’activitats respectant les restriccions imposades per a facilitar la contenció de la COVID-19.

A partir d’avui, 14 de setembre, l’Espai Fil Roig obrirà en horari reduït dilluns, dimarts, dijous i divendres de 17h a 20h. A partir del 28 de setembre, obrirà totes les tardes entre dilluns i divendres de 17h a 20h i els dilluns també al matí, entre les 10h i les 13h. A més, els primers dissabtes de cada mes, podeu l’Espai Fil Roig mou la seva ubicació fins a la Plaça de la República, entre les 11h i les 14h per a donar a conèixer el seu projecte, les seves propostes i la seva programació a la ciutadania. En total, a partir del mes d’octubre, l’Espai Fil Roig obrirà al voltant de 20 hores setmanals, gràcies a la implicació de la militància d’Esquerra Unida.

Recordeu que l’Espai Fil Roig té una llibreria de segona mà fruit de la col·laboració entre Esquerra Unida i Llibres Solidaris i de les donacions de la militància i els veïns i veïnes de Sant Boi. Podeu apropar-vos en l’horari d’obertura de l’espai i fer un cop d’ull als seus títols.

Us esperem amb les mans obertes i amb totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat de tothom.