L'Espai Fil roig obre de les seves portes de nou

Fa tres mesos que l'Espai Fil Roig, la seu local d'Esquerra Unida Sant Boi i del PSUC-Viu va tancar les seves portes com a conseqüència de les mesures de confinament que es van aplicar per a fer front a l'expansió de la pandèmia del COVID-19. El 13 de març vam abaixar la persiana de l'Espai fins avui, 15 de juny que tornem a obrir-la al conjunt de la ciutadania.

Durant aquests tres mesos de confinament, la militància d'Esquerra Unida s'ha mantingut activa. La nostra assemblea ha organitzat dues xerrades: una sobre les possibles conseqüències socials i econòmiques de la pandèmica (amb el doctor Joaquim Sempere) i una altra sobre el Republicanisme a l'actualitat des d'una perspectiva històrica (amb el professor d'història Ángel Duarte Montserrat), vam engegar una campanya a les xarxes per seguir celebrant el 14 d'abril des del confinament amb gran participació per part de la militància, i hem estat actius a les darreres mobilitzacions organitzades per la Marea Pensionista i pels Sanitaris en Lluita tant als CAPS com a l'Hospital de Sant Boi.

Avui fem el primer pas per a tornar mica en mica a la nostra activitat habitual. La setmana passada, els i les militants d'Esquerra Unida vam netejar i adequar el local per a poder obrir-lo al públic. A l'entrada disposareu de mascaretes (en cas que no en porteu) i de líquid hidroalcohòlic, que haureu d'utilitzar sempre que entreu i sortiu de l'Espai.

A partir d'avui, 15 de juny, obrirem l'Espai Fil Roig tots els dilluns, dimecres i divendres fins el 31 de juliol de 17.30h a 20.30h. A partir del mes de setembre tornarem a obrir en el nostre horari habitual.

Ens veiem!