27-N: Un peu a la institució, mil al carrer

EL GRUP MUNICIPAL DE PODEM-EU, RETORNA PART DELS SEUS INGRESSOS A LA CIUTADANIA EN FORMA D’AJUTS, TAL COM RECULL EL SEU PROGRAMA ELECTORAL.

La convocatòria es presentarà el proper dissabte 27 de novembre al Museu de Sant Boi i comptarà amb la presència del diputat Lucas Ferro d`En Comú-Podem, que acompanyarà al grup municipal de Podem – Esquerra Unida per a fer balanç dels dos primers anys de legislatura i del seu paper d’oposició a l’equip de govern.

El Grup Municipal de Podem-Esquerra Unida Sant Boi convida a tota la ciutadania i, en especial, als moviments socials de la ciutat a la presentació de la convocatòria “Un peu a la institució, mil al carrer” que té l’objectiu de donar suport al teixit associatiu de Sant Boi. Aquesta convocatòria respon al compromís que van adquirir els partits que formen el Grup Municipal al programa electoral de la coalició “Programa per un Sant Boi que lluita, per un Sant Boi amb futur” alhora de destinar part dels recursos que reben fruit de la seva activitat institucional al creixement i consolidació del teixit associatiu de la ciutat.

Així mateix la convocatòria destaca com a objectiu principal alentir l’aflorament de projectes i iniciatives que produeixin una incidència en la societat amb l’objectiu de transformar-la, que facin que la comunitat i les ciutadanes tinguin més eines, així com que fomentin la participació al municipi.

Les entitats i col·lectius podran rebre fins a 500 € per a finançar activitats relacionades amb finalitats solidàries, ecologistes, d’igualtat i cohesió social entre altres valors democràtics i republicans.

Amb l’objectiu de fomentar la conciliació familiar, l’acte comptarà amb una ludoteca infantil.

Dos anys d’oposició activa a Sant Boi

Ambdues formacions compartiran, amb el diputat d’En Comú-Podem Lucas Ferro, el treball institucional realitzat en els últims dos anys que han servit per donar veu institucional i ser corretja de transmissió de les inquietuds de les nostres veïnes. Podem i Esquerra Unida, que han arribat a presentar 33 mocions de les quals 26 han estat aprovades pel Ple de l’Ajuntament de Sant Boi i ha fet més de 80 interpel·lacions i propostes a l’equip de govern ha demostrat una oposició activa i coherent amb el seu programa electoral que sempre han mantingut l’objectiu de desenvolupar polítiques que suposin una millora en el benestar de les classes populars de la nostra ciutat. Entre d’altres, tot i que no totes les propostes han estat aprovades, el Grup Municipal ha presentat mocions per a sol·licitar una Escola Oficial d’Idiomes a Sant Boi, per generar una oferta pública i municipal de serveis funeraris, per municipalitzar el Servei d’Atenció Domiciliària, per frenar la proliferació de les cases d’apostes, per reclamar una atenció presencial i de qualitat al sector bancari, per aplicar una moratòria urbanística al PDU Llevant – La Parellada, per construir el primer equipament residencial i assistencial per a la gent gran de gestió pública, per canviar el model de reciclatge pel de devolució, dipòsit i retorn d’envasos, per crear una àrea d’autocaravanes a la ciutat o per apujar els llindars de renda perquè les bonificacions de les tarifes de les escoles bressol arribin a les famílies treballadores.

Així mateix hi haurà música i barra, amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi d’impressions i generar noves sinergies entre les assistents a partir de les inquietuds o propostes que sorgeixin.